Perfekt tandrad på ett, tu, tre

Känner du kanske att du förlorar den eviga kampen om vita och fina tänder? Varför inte överlista de envetna tänderna genom att sätta en slags ny tand över tanden? En skalfasad, helt enkelt.

Du kan kämpa på med tandställningar, tandimplantat, tandslipning och tandblekning. Ibland är det en kamp som du känner att du konstant förlorar. Men är du klurig så kan du vinna kampen till slut genom att sätta in en skalfasad. Det är en slags tand som du sätter över din egen tand. En fasad som fästs över din tand och som gör att du har all funktion och nytta kvar av din egen tand. Men samtidigt får du ett skydd för tänderna och en vitare och mer perfekt tandrad. Lite som en vinst för både dig och dina tänder, med andra ord.

Hitta rätt tandklinik i väst

Om du redan bor i Göteborg så kan du känna dig glad, för det är där som du lättast kan hitta en klinik som hjälper dig med skalfasader. Du börjar med ett besök där du får berätta vad du önskar dig. I gengäld får du veta vad som går att göra och hur det ska gå till. Är ni överens så bokas det en tid för vidare behandling och sedan är du igång. På väg till den där perfekta tandraden som du alltid har önskat dig. Och dina tänder då? Jo, de finns kvar och du ska givetvis fortsätta vårda dem på samma sätt som vanligt.