Om oss

Vi är ett gäng vänner som bestämt oss för att skapa en sida som ska handla om sådant som vi arbetar med, om sådant som intresserar oss och om sådant som vi skulle vilja veta mer om. Det borgar för en sida som kommer att pendla mellan högt och lågt och där varje inlägg kommer att innebära en överraskning för sig som läsare.

Vissa av oss arbetar som lärare, andra inom byggbranschen medan vissa har yrken som veterinär, it-konsult, rörmokare, personlig tränare och exempelvis tandläkare. Detta ger oss massor av professionella uppslag att skriva om där vi både kan beskriva våra respektive yrken mer ingående – men även ge värdefulla tips till dig som läsare.

Hur ska du tänka när det är dags att anlita en hantverkare, vilken tandläkare ska man välja – och varför ska man överhuvudtaget gå till en sådan? Hur påverkas barn av sina mobiler och kan du, precis som i skolan, kräva att mobilen läggs åt sidan även i hemmet? Vi ska ge svar, råd och tips om allt detta.

Vi ska även titta närmare på sådant som vi själva är nyfikna på. Hur fungerar hemstädning? Hur ser en vårdnadstvist ut? Vad händer om man misstänks för ett narkotikabrott?

Kort och gott – vi ska skriva om allt som vi själva skulle vilja läsa om. Den här sidan är om allt och riktar sig till alla. Välkommen!