Flyttstädning när ni ska flytta från eller till Uppsala

Det är inte alls roligt att komma flyttande bara för att upptäcka att den som bodde där förut inte alls har städat. Gör en ordentlig flyttstädning i Uppsala.

När ni anlitar ett företag för att få hjälp med flyttstädning i Uppsala är det alltid skönt att veta att ni får en nöjd-kund-garanti. Det betyder att om ni inte tycker att städningen är tillräckligt bra, så kommer flyttstädningsföretaget tillbaka och åtgärdar det på en gång. Det är otroligt skönt att ha en sådan garanti.

Vad gör en flyttstädningsfirma när ni ska byta bostad? En riktigt bra flyttstädningsfirma följer Mäklarsamfundets lista på vad som bör göras när det är flyttstädning på gång. Det innebär bland annat att alla ytor ska dammas av. Taket, väggarna, garderober och skåp är sådana platser där damm lätt samlas.

Även alla golv ska torkas av, men det kan vara skönt att göra detta sist, eftersom det fortfarande är mycket kvar som ska rengöras, och det är inte alls kul att behöva rengöra golven fler gånger än nödvändigt. Alla element i alla rum ska också dammas av.

Kök och bad kräver extra kärlek vid flyttstädning

Det är en klar sanning att de flesta fasar över att behöva ta itu med badrum och kök när det är dags. Köket är en plats där de flesta ytor oftast har blivit utsatta för fett, och behöver skrubbas lite extra. Om köksfläkten har varit dålig, så kan fettet ha satt sig i taket och på skåpluckorna. Om man har tur, så räcker det med att skrubba kaklet bakom spisen, och att jobba lite extra med köksfläkten.

Kylskåp och frys behöver frostas av med jämna mellanrum, och det gäller definitivt vid ut- och inflyttning. Det är skönt att börja på en ny kula. När ni stänger av frysen så är det bra att placera handdukar runt omkring så att det inte blir pölar med vatten på golvet.

Badrummet behöver också lite extra kärlek. Kalket ska skrubbas, handfatet och speglar ska rengöras, och alla rör måste torkas av. Golvbrunnen är viktig att rengöra. Det finns få saker som är så jobbigt att behöva rengöra efter någon annan, som en golvbrunn.