≡ Menu

Linslusen

Linslusen post image

Linslusen

en konferensförstärkare som blir ett avslut och ett första steg mot framtiden

På konferenser, planeringsdagar eller liknande är det på slutet många som är trötta och börjar snegla på klockan?

Med kameran som verktyg_DSD8627-3

Vad ni än arbetat med, pratat om eller beslutat så ökar Linslusen effektiviteten.  Ni använder kameran som verktyg för att sammanfatta och förstärka konferensen. Ni får hjälp med att på ett kreativt sätt vaska fram och dokumentera guldkornen. “Fotostudion” är naturen utanför. Ni använder egna kameror (mobil är tillräcklig). Tid 2-3 tim

Skapa en bild av det ni uppnått …

…tryck på avtryckaren och använd Linslusen.
En bilddokumentation framställs i efterhand enligt era önskemål och blir en visuell påminnelse om resultatet av konferensen.

Pris: Begär offert

Några röster:

“Det var så skönt, när jag som ansvarig för konferensen kunde “ta ett steg tillbaka” och under sista delen låta någon annan hjälpa till och summera och vaska fram guldkornen ur det vi arbetat med. Det blev tydligt vad alla skulle bidra med för att behålla fokus! Jag fick perspektiv och min egen roll som chef i processen blev också klarare.”
“Utevistelsen – mot slutet av vår konferens då vi egentligen var trötta och slutkörda – gjorde tillsammans med de positiva och utmanande frågorna, att vi fick ny energi, och det tydliggjordes även vad vi skulle göra med energin.”Den enkla och annorlunda dokumentationen blev också något som påminner oss om hur vi går vidare. Den hänger ju där på väggen i fikarummet, varje dag…”
“Metareflektion, kort och gott!”